Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRARE ÄN JAG TRODDE





Har länge burit en längtan


Outtalad


Söker fortfarande de rätta orden




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-01-03 11:12



Bookmark and Share


  Percy21
Dena var grym bra :)
2015-01-05

  Alicia Stenfors
Man behöver inte säga ut allt.
2015-01-05

    Dan Myrbeck
Jaa, det kan ibland vara svårt
att klä känslor i ord.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Du lyckas i alla fall förmedla känslan i dina ord...känns igen...
2015-01-05

  Connie
Du får alltid till det så himla bra!
2015-01-04

  Daniela I
Vackert, fint. Nu inspirerade du mig och skriva något om längtan.
2015-01-03

  Margareta Wersäll
Marita, det är lite märkligt. Håller just nu på att skriva en dikt om längtan. Lägger väl in den rätt snart. Kul att vi är i samma tankebana!
Och det är sannerligen svårt att hitta de rätta orden!
2015-01-03

    ej medlem längre
Att sätta ord på en längtan kan vara mycket svårt, den känns desto mer.
2015-01-03

  Maj-Lis VIP
De orden är inte lätt att hitta
2015-01-03

    ej medlem längre
I längtan bor det krafter...och det gör det i dina texter också!

2015-01-03

  Marianne Räf
Känner igen mig!
Det är det nog många
som gör. Väl skrivet!
2015-01-03

  Åsa Njunjes
Åh, precis så när man söker efter de egna svaren men inte ens kan formulera frågan inför sig själv. Inspirerande igenkännande, som vanligt ;-)
2015-01-03

  Veven
de kommer nog när de mognat...
2015-01-03

  louisegirl
Känns igen...
Bra skrivet och förmedlat!
2015-01-03

  Lars Hedlin
Sökandes i tiden...bra förmedlat...kram
2015-01-03

  Stefan Albrektsson
Ja, det där känns igen. Orden räcker liksom aldrig riktigt till och/eller är alldeles för vaga och/eller kantiga... orden är ju inte detsamma som längtan, utan bara ett slags proximativt pekande... svårt är det.
2015-01-03

  KYREUS of Sweden
Hög igenkänningsfaktor!
2015-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Ibland kommer orden inte till en. Kanske för att man inte törs uttala dem.
2015-01-03

  Respons VIP
Jag hoppas att de kommer till dig!
2015-01-03

  Mats Edin VIP
Stark subtil!
2015-01-03

  ULJO
Vi söker alla var och en på sitt sätt. Väl förmedlat din text som blottar oss poeter och vår styrka och våra svagheter
2015-01-03

  Alva Johnsson VIP

Du skriver så trolskt, så tänkvärt och lite finurligt.
Kan det ha att göra med lite förbjuden kärlek??
2015-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP