Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sphärenklänge

Finns det något underbarare att lyssna till än Nyårskonserten i TV från Wien varje nyårsdag?

Den förmedlar essencen av kärlek, livsglädje och harmoni!

Det är sfärernas musik!

Det är musik

jag aldrig kan tröttna på, utan istället bli glad och vederkvickt av!

Es ist Rosen aus dem Syden;

och det är rosor ur evigheten...




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-03 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP