Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens baksida



Vår kärlek, så blomstrande och grann,
utan förvarning, en dag den försvann.
Du som varit så gemytlig och mild,
fick plötsligt satans spegelbild.

Dina slag gjorde mig gul och blå,
trots det vill jag fortfarande inte förstå,
hur en människa kan bli som förbytt
och trakassera människor som inte lytt.

Nu lägger jag band på mitt hjärta,
för att undvika mer smärta.
Tillit förtjänar inte längre mina nära
Allt förändras när två människor blir kära.




Fri vers av okändavsändare
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-03 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

okändavsändare