Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffepengar


Femton år senare

att det ska ta sådan lång tid att se
att verkligen se en person
att se genom en person

pengar, det handlade alltså om futtiga pengar
kaffepengar i sammanhanget

Nu hugger jag mig lite kaffeved
sätter på en panna
ser dig tona bort

Gutår!




Fri vers (Fri form) av Lena Krantz
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-04 21:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla och i insikt
2015-01-06

  Lena Renman
Väl ordat om svår sak. Människor o företeelser är inte alltid vad de ger sig ut för att vara
2015-01-05

  Ronny Berk
svårtolkat - men ...
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz