Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Fanbvaù



Fan va jävla bra
Att dina tår känns så söta
När du rätar på axlarna
Sträcker ut alla trådarna i hela kroppen

Då kittlar det i brösten på mig

Jävlar va fin du är
När jag tittar dig i ögonen
Ditt skratt
Och rörelserna när du ler in i kameran

Då andas min själ






Fri vers av lilla Du
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du