Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pepparkakslandet i granskning



Det är gryning i kvarteren.
Solen vaknar mellan husen.

Hon kanske bor där
eller i närheten.

Hon vet och förstår
det bräckliga i  allt
som ligger framför.




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-04 12:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra får en att tänka till!
2015-03-01

    ej medlem längre
Väcker verkligen tankar,

'Hon vet och förstår
det bräckliga...'
2015-02-28

  anits VIP
Tankeväckande!
2015-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP