Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... bestäm hur DU vill ha det...


RAKT SAGT

Mellan krig fel makt

gott nytt år önskar alla
låt kärlek vinna,







© Havsbris/2015




Bunden vers (Haiku) av Havsbris
Läst 562 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-04 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut ! Allt beror på våra val !
Kärleken är störst och människans livs elixir! kärlek kan övervinna allt om vi använder den rätt !
Love to you !
2022-01-05

  Jack E. Gladh VIP
Kärlek är livets essens.
Det enda som egentligen
betyder något. Krig är
ett ödesdigert missförstånd.
Fred är det sanna
och det logiska.
Du har helt rätt,
låt kärlek vinna!
2015-07-06

  aol
Kram kärleken vinner
2015-01-12

  Fredrik P. VIP

Hoppas vid gud att du har rätt!
2015-01-05

  tom boreland
just så en stor kram

2015-01-04

  Jack E. Gladh VIP
Ja, gott nytt år!

Låt allt hat förintas
och låt kärlekens
gyllene eld segra
för eviga tider!
2015-01-04

  Angel of love
Kärleken är det starkaste som finns.
2015-01-04

  Ronny Berk
ja - låt kärlek vinna under ett gott nytt år !
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris