Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett svart försök


Tankar

Tankar lindas i fuktig bomull
droppar svavelsyra i ögon
tårar som kristaller
mot mark täckt av törne

Solen lyser svart på himmel
grå av oglädjens glättighet
fåglarna sjunger
begravningsmässa i H-moll

svartklädda män nalkas
från skogens alla hörn
liar, snaror och spjut
att användas mot alla

som tänker tankar
lindade i fuktig bomull




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 17:24



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Svart och svart och svart...
Det leder då ingenvart!
En pust av lustgas
En tussilagovas
Och en stor kopp choklad
Med rom och muskot
Gör själen glad
Och vispad grädde,
Naturellement,
Som ger överläppen
En snövit kant
Det är vad du behöver
I väntan på grönskande klöver
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter