Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns du när jag drömmer?

 

Såg drömmarnas värld, 

men ögonen var öppna. 

 

Smektes av lugnet, 

men ville aldrig somna. 

 

Stannade tiden, 

men vi möttes ändå. 

 

Skrev i din panna, 

och du frågade vad

 

Svarade ärligt, 

och tiden tog vid. 

 

Om du varit där, 

hade allt varit sant. 




Bunden vers av Lizzarde
Läst 321 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-04 18:13



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
drömstrofer i skönhet
ser en droppe
falla
sjunka in

förverkligas
2015-01-14

  bumerang
Ja, dröm, med potential att
vara.
Eller önskan.
Min tolkning.
2015-01-05

    ej medlem längre
Mycket varmt och fint skaldat.
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde