Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten men klyftigast!

På en lillsork ifrån Ljugarn
klagar mor, hon mal på som en kvarn:
-Du kan inte nå´t!
Inget har du förstått!
-Du borde nog fött ett äldre barn!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-04 18:59



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt UTMÄRKT
Av Barn får man Sanningen i Vit*Ögat*/Kram
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt