Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan mor...

En man ser en gammal dam som tycks följa
efter honom. Han tycker det är knepigt!
Ingen han känner igen! Nu ler hon åt
honom, han ler tillbaka och tänker att
hon är nog ensam... Så är det bara...

När han kommer till kassan och precis har
tänkt att ställa sig i kön, smiter hon in framför
honom och lägger upp sina varor på bandet, rätt
mycket tycker han för att vara matvaror till
en ensam äldre kvinna...

Då väcks han upp i sina tankar, hon har vänt sig om
till honom och säger samtidigt som plockar ner sina
sista varor i plastkassen: -Ursäkta mig att jag tittade så
på dig... Du liknar min son... Han sa alltid kära mor
till mig, när han levde... Han dog för ett år sen, kan inte
du säga det till mig...

Han säger kära mor, hon ler till tack, han ler också tillbaka
ser henne gå mot utgången och försvinna ut på gatan.
Då hör han expediten säga: -456 kronor!
-Va, säger han, för 6 öl och ölkorv? Det är inte möjligt?
Va´ i all sin dar får du den summan ifrån?
-Din mor sa, min son betalar för mig!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-04 19:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses Vår underbara värld!
2015-01-06

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*Lurig Charm
Fick betala hennes Mat
Hon sprang ut med väldig Fart
Gå inte på en Nit
Då åker du Dit/Kram


2015-01-05

  Rise Little One
Vad fräckt!
2015-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt