Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mer eller mindre

Vi blir inte mer människa genom våra prestationer
och vi blir inte mindre människa genom våra misstag




Fri vers av ordskalv
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-04 20:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra i insikt och känsla!
2015-01-06

    Dan Myrbeck
Bra skrivet. Passar som aforism.
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv