Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan till ord


låt din hand
spela..
skapa melodi
den vackraste

skapta av
enklaste ord..
ändock så berikade
att ingen inte ens
hon går
oberörd ifrån

allt
för att låta
söka.. ja leta..
efter den där hettan
som får henne
att återkomma
av längtan till
dem vackraste
sångerna hon hört..

~~~

ty
oberoende av språk
i fjärran land
slår han an
i varje kvinnas
hjärta..
som modet har
att glänta på sin
inersta dörr..

tack
för att du finns






Övriga genrer av agneta pichler
Läst 499 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-05 00:04



Bookmark and Share


  Samuel_
Det här var bra!
2015-11-14

  Anna*
Vackert målat med ord! Applåder
2015-06-29

  aol
Djupt berörande vackert skaldat vännen,
2015-05-30

  bumerang
Så kvinnlig känsla i tacksamheten.
Jag instämmer och känner
handen. melodin, hettan, sångerna.
Tacksamheten att just HAN finns.

Du skriver så man ÄR där,
där du är.

2015-01-22

  Maria Sundelin VIP
Fint

2015-01-07

  Percy21
Underbar text skönheten siter värkligen i denna
2015-01-06

  Cymbaline Andreas
Fint och varm skrivit!
2015-01-06

  Lars Hedlin
Underbart och varmt framfört!
2015-01-06

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint skriven längtan...
2015-01-05

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2015-01-05

  issac.a.m
Blir lycklig i hjärtat av att läsa dina ord..
Vackert skrivet...
2015-01-05

  Carina Bendix
Jättefint skrivet. :)
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler