Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obekräftad.


Krämkaka!

Smaka krämkaka, munnen formades till ett O.
Gungade fram och åter, mumlandes krämkaka.
Armar hängandes lodrät efter sidorna vid bordet
tårarna rinnandes som i en flod av stark ångest.
Krämkaka!
Kräm…

Hatar ni mig utropade hen!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 483 gånger
Publicerad 2015-01-05 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje