Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den femte tallriken.

Den femte tallriken är framdukad
utifall att, men tror det är försent.
Avnjuter den själv med livets blod.

Officeren tillika soldaten tar farväl
- sannolikt bäst så, trivdes bäst i
uniform och att vara "farsa" för
mina soladater i ständig fara och
till hjälp för utsatta.

Minnena är många...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-05 18:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
Häftigt! Spännande text. Tycker mycket om den.
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje