Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbomba


– Vi ska kärleksbomba moskén!

– Men du, i förra veckan var det någon som attackerade synagogan runt västra hörnet här. Och under veckan före den var det någon annan som brände ner en kyrka strax öster härifrån sett. Dessutom visade det sig att den senaste "attacken" som väckt sådan stor avsky och som genererat tal av kulturministern som menar att vi måste utbildas i islam inte var anlagd, det var troligen en olyckshändelse.

Hen tittar sig runt med irrande och irriterad blick.

– Vi ska kärleksbomba moskén och visa att vi inte är islamofober, kärleksbomba säger jag!




Övriga genrer (Satir) av Lena Krantz VIP
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 21:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra! :)
2015-01-06

  Lena Renman
Så sant som det är skrivet och ord som kärleksbomba är jag kluven till.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP