Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fru Tuulikki på vår 20:e bröllosdag


Bro som bär

Våra dagar och år
en ordlös bro som bär
alltid leder till
Skriver historia ingen läser
gåtor utan svar
månen har sina berg

Vi väljer varandra
också den längsta natten
då havet gått i ebb, dagsländan slocknat

Du och jag är nu, igår
alltid i morgon
Händerna bundna i frihet
sida vid sida på verandan
där solen kommer gå ner

© Iréne Svensson Räisänen




Fri vers (Fri form) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-06 08:12



Bookmark and Share


  ingenmening
En otroligt vacker text, där jag fastnade på raden

"Händerna bundna i frihet"

Vi och jag i ett.

2015-01-08

    ej medlem längre
Åå så fint!

Vi väljer varandra
också den längsta natten

Och grattis till er!
2015-01-06

  Lars Hedlin
Så vackert och innerligt i ton och känsla!
2015-01-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken vacker dikt! En underbar hyllning till din älskade! Grattis och önskar Er all lycka!
2015-01-06

  Teresia Ridell
Så underbart vackert så jag får rysningar när jag läser !!
Vilken sann kärleksförklaring. Grattis till Er båda !
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP