Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans finns en strand

Någonstans
finns en strand

där du kan landstiga
med din dröm

men innan vinden
kan leka med dina segel

och föra dig dit
måste du
finna stillheten i rörelsen

låta livet leva i dig
på sina egna villkor

öppna den gläntande dörren
på vid gavel

låta hemligheten du gömmer
bakom slutna läppar
äntligen få vingar




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 710 gånger och applåderad av 43 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-06 09:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
sant berörande!
2015-02-04

  anits VIP
Mycket vackert skaldat!
2015-01-25

  Ljusletaren
Bokmärkt och klart ;.)
/kram
2015-01-11

  Bo Lövhalka
En mycket berörande text...
2015-01-10

  Respons VIP
Vackra rader!
2015-01-10

  mare VIP
Mycket fin text!
2015-01-09

  Änglaögon
Underbara ord, tror jag stannar här en stund.
2015-01-07

    Birgersdotter VIP
Hopp och tröst- väldigt fin
2015-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande och hoppfullt...mycket bra...tack...
2015-01-06

  Lars Hedlin
Tycker mycket om din text! kram
2015-01-06

  Palett
Fin text !
2015-01-06

  walborg
Fint att läsa
2015-01-06

    eva m h
Vacker dikt om att våga färden ut i livet och låta drömmen bli sann.
2015-01-06

  Tabac VIP
Bortom horisonten finns frågorna på alla svaren......
Fin text!
Gillas.
2015-01-06

  Veven
En len smekning av visdomsord så här på årets början. Tack!
2015-01-06

  träsnidaren
"finna stillheten i rörelsen"
Klokt och vackert.
2015-01-06

  träsnidaren
Underbar.

Just i mitt Nu känns din text extra talande. Jag tar med mig dina ord.

Tack! Mycket fint fångat.
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius