Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Misantropiskt budskap


Håll tyst

Säg ingenting om dig själv

Det kan misstolkas

Det kan vantolkas

Det kan missbrukas

Det kan spridas vidare

Det kan skada dig

 

Människor finns av alla slag

 

De vill höja sig själva

genom att berätta

för andra

om du är

en känd person

 

De är avundsjuka

De förstår ingenting

 

Kort sagt

Säg ingenting




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-06 18:47



Bookmark and Share


  Connie
Verkligen bra det här!
2015-01-09

    Sefarge VIP
Tystnaden
"Skyddet"mot
Det Gröna giftet.
Tacksamt att Du
tog upp detta!

2015-01-06

    ej medlem längre
Jag lovar,Valter!
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP