Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite cheesy kanske :P


På friarstråt

Ej en riddare av don Quijot(e)
Men du min Dulcinea fyller mitt mod med stora mått
Det finns dock inga väderkvarnar att fäkta längs livets strid
Tillsammans vi överkomma alla hinder och segla mot frid

Ej en springare bär mig fram
Blott med en Volvo vi kan hitta en damm
En tjärn att livslust dricka ur
Jag står dig bi i ur och skur

Ej en riddare med adligt namn
Men hos mig du ryms i min trygga famn

Jag är blott en poet och skald,
men jag besjunger dig med vackra smeknamn




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-06 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP