Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken kärlek!

Trädet har snart inga löv kvar
fryser och tycker att det så drar
sa till lövet, hur
bär du dig åt filur?
Faller för dig! Som i alla da´r...












Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-06 22:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanonbra!
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Haha!

(Det är bra med limerickar utan ortsnamn som exempel på att
detta är ok.)
2015-01-07

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt Is*Kall*Kärlek
Kärlek i Vinter*Landskap
i Kung Bore*s Smak/KRAM
2015-01-07

  Lars Hedlin
JA exact just så...Bra!
2015-01-07

  ULJO
Där fick du till det bra
2015-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt