Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Förförisk greve

Adelsmannen von Schewen
han vittjade löjor från reven
på löpande band
vid blommande strand
förförde han skärgårdsmör, greven.




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-06 23:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bra limerick, uppskattas !
2015-01-08

  Lars Hedlin
*ler* Gillar denna ;)
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius