Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild


Bortom det abstrakta

Kom

rid min poesi

Befrukta min fantasi

Du doftar ännu förbjuden frukt

Hemliga tankar rymmer till dig i natt

går rakt in i dina ögon och stänger ögonlocken

Där tar du mig bortom det abstrakta och våra kroppars

beröringspunkter




Fri vers av Connie
Läst 435 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-01-07 00:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk! Textens innehåll förstärks av utformningen och bildar ett erotiskt mästerverk. Bravo!
2015-01-08

  ULJO
Det här är ju bara så bra
2015-01-07

  Hans Christian
Vet inte riktigt var jag skall börja....

Bilden fungerar så bra till dikten - som i
sig är briljant.

Och så förhöjs allting av den grafiska konstruktionen.

Så...dags att gå och googla. Snart tillbaka.

"Där tar du mig bortom det abstrakta och våra kroppars beröringspunkter"
Kära Connie - En av de vackraste formuleringar jag läst!!!





It is: Exquisite-Charming-Enticing and most of all - Alluring. Ja kära Connie. Jag översätter inte - blir lite mer exotiskt så här - eller? Skicka ett meddelande annars.

Ett solklart bokmärke!!!!
2015-01-07

  Lehva VIP
Häftig, stilren, kraftfull text:-)
2015-01-07

    Dan Myrbeck
Filosofisk på ett lättsamt sätt
2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Spännande form med fint innehåll...
2015-01-07

    AgnesKenshin
finaste!
2015-01-07

  Lars Hedlin
Tycker mycket om ;) kram
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text!
Har mer än en tolkning.
2015-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell erotik i spännande text!
2015-01-07

  Ronny Berk
förbjuden frukt är alltid intressant ...
2015-01-07

  Ingrid Trolle
Du är otroligt kreativ.
Fin beskrivning av längtan.
Går in i dina ögon och sluter
ögonlocken. Superbt.
2015-01-07

    ej medlem längre
Vackert!
2015-01-07

  Petter Wingren
Gillar "går rakt in i dina ögon och stänger ögonlocken"
2015-01-07

  M:tin
Kreativ kvinna!!!!!
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie