Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Nöden har ingen lag

En liderlig kvinna från Bern
för kyskhet fick bälte till värn
då hon fick besök
gjordes många försök
tills hon skrek;
-"Du får bräcka't med järn!"




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-07 15:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA jisses stackarn! ;)
2015-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
N öden sliker
Ö verallt sviker
D en tillfället beriker
E när det högt skriker
N öd tar till sina tekniker
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius