Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med viss verklighetsanknytning...


Värmande päls

En trebarnsmor från Vadstena,
hade de hårigaste bena,
när hon i sängen sig la'
hennes sambo han sa'
-Har du strumporna på jämt, numera??




Bunden vers (Limerick) av Maria Sundelius
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-07 15:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tackeriet för
stickeriet känns
gott, bästa beröm
som mig har nått...




2015-01-08

  Lars Hedlin
He He ;) JA ibland kan man undra....
2015-01-08

  Maria Sundelius
Tack EB!
Har benen rakat och dem smort,
men usch jag fryser rent förgjort!
Men med stickad strumpa från min vän,
fryser jag nog aldrig mer igen! ;-)
2015-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Humorist
en optimist
utan denna vore
livet helt visst trist!


2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelius
Maria Sundelius