Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäder i luften.

Under detta täcket
Har du värmt
Mina kalla fötter
Nu andas du så långt bort
Och jag undrar om jag gjort nåt

En gång fick jag vila
Mina hemligheter här
Men du frågar inget längre
Vill inte veta hur det är

Så länge du är vaken
Vet jag att jag har en chans
Då tror du att du menar
Att du inte ska nånstans

Men när du somnar
Vet jag att du drömmer
om en annan
En som är enkel
Så ni kan vara
tyngdlösa
tillsammans

Försöker men allt som blir kvar
Ett avtryck i kudden och jag

Under varje vinter
Blir timmarna för korta
Nu går jag här bredvid dig
Ser på när allting slocknar

Om jag kunde önska
Skulle ingen dag bli natt
Minns du hur jag låter?
Jag har glömt ljudet av ditt skratt

När du somnar
Vet jag att du tänker på en annan
Och när jag drömmer
Drömmer jag att du ska stanna
Att det går över
Att vi är gjorda för varandra

Försöker men allt som blir kvar
Ett avtryck i kudden och jag




Övriga genrer av ungefär
Läst 309 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-07 22:27



Bookmark and Share


  Snuffa
känner igen mig i sorgen och övergivenheten, när man är "ingenting"
2016-10-27

  julia.s
Jättefint. Verkligen. Applåder
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär