Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min julklapp, tips till andra...

Jag fick en otrolig tydligt upplysande
julklapp av min yngsta dotterson Simon.

En ängel i trä vitmålad!

Med texten: Lev inte snabbare
än din skyddsängel kan flyga!

Jag fattar vinken jag som alltid har så
bråttom, skuttar iväg så fort, men nu ska
jag ta till mig det, det som jag tidigare
redan borde ha gjort...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-08 13:53



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt klokt och bra
2015-01-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt bra råd...
2015-01-08

    ej medlem längre
Det bästa jag läst på länge. Tack!

"Lev inte snabbare
än din skyddsängel kan flyga!"

2015-01-08

  limerick
Klok och omtänksam pojke!
2015-01-08

  ULJO
Ett tips med mycket klokhet
2015-01-08

  Eva Helene VIP
Åh, så fint och tänkvärt, tack för tipset!
2015-01-08

    Dan Myrbeck
Ja det var ju tänkvärt för oss alla!

Nu skuttar ja raskt:

Mot nästa text!
2015-01-08

    Maria Malm
Ord att ta till sig.
2015-01-08

  Maria Sundelius
En klok pojke! Låt änglarna skutta med dig!
2015-01-08

  Rise Little One
En text att ta till sig...
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Heja Simon!
2015-01-08

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt Det Bästa
Tänkvärd*Så*Rar*
Ta små*små*steg
Lisa för Hjärta*Själ
Simon*vill*dig så*Väl/KRAM

2015-01-08

  Lars Hedlin
Så underbart! Gillas mycket!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt