Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild jag framför datan idag 2015-01-08


I been looking at the stars!

People wants to Love

They don’t want to get burned

 

So light that spark

In your eternal heart

 

I been looking at the stars

For a long long time

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 371 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-08 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Drömmande fint.
2015-01-10

  WyS VIP
Fin!
2015-01-09

  Angel of love
Så varmt och fint skrivet.
2015-01-09

  Ingrid Trolle
Helt underbart!
2015-01-08

  Fem hjärtan VIP
Underbara ord..!
2015-01-08

  Anna Nickolausson
så full av energi
2015-01-08

  aol
Vackert skaldat vännen,
2015-01-08

  Suss Petersson
Jag vill inte bli bränd jag vill bli älskad för den jag är i evighet..men din dikt är så sann vi ger oss ut i det okända bara för att få känna kärlek bara för en stund...tack för en fin och sann dikt..lika vacker och talande som alla dina dikter.
2015-01-08

  ULJO
Jag gillar normalt inte poesi på engelska men med dig är det annorlunda. Lättillgängligt och kärleksfullt skrivet. Då är det svårt att låta bli och svårt att ogilla
2015-01-08

    Dan Myrbeck
Agree!
2015-01-08

  agneta pichler
Vackert Lars

Jag börjar sakta
Men säkert
Läsa dina engelska
Dikter oxå.. ;)
2015-01-08

  Teresia Ridell
Så fint !
2015-01-08

    ej medlem längre
Underbara ord.
2015-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-01-08

  louisegirl
Så ömt och fint i känsla och ord...
2015-01-08

    Lena Söderkvist VIP
Så sant det kan bli.
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin