Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dancing in the acid rain

Jag dansar runt i ett regn av syra,
sakta men säkert så smälter lager på lager
av tusen olika humörlägen samt känslor utav.

Allteftersom så skalas jag av skrikandes,
medans jag dansar infernaliskt i detta
totalitära kaos - Jag skriker frigör mig!

Intensiteten av min dans ökar för varje passerad sekund;
skriker mer och mer intensivt låt mig bli frigjord!
Jag dansar hämningslöst trots smärtan av denna frätande syra.

Dagen då jag blir frigjord; då vet ni

Att jag dansar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Morbidinvalid
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-08 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morbidinvalid
Morbidinvalid