Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd av stjärnorna.

 

Viska i mitt öra.
Kittla mig med din andedräkt.
Smek mig
Låt din hud smältas med min.
Lägg din kraft och din tyngd över mitt bröst.
Älska mina läppar.
Svälj min kärlek
Älska mig i natt och låt smaken av stjärnstoft ligga kvar på våra tungor.




Fri vers av Angel of love
Läst 475 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2015-01-09 00:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härliga ord :)
2015-01-14

  Hans Christian
Glömde bilden - kommentar överflödig.
Tio bokmärken ?
2015-01-12

  Hans Christian
Ja för att vara helt ärlig. Hur i jösses namn kan någon skriva så vackert???
Inte för att vara snäll men nedanstående citat nog de vackraste formuleringar jag läst på många år. Inte undra på att du får så många kommentarer min vän :o)
"Svälj min kärlek"

"Älska mig i natt och låt smaken av stjärnstoft ligga kvar på våra tungor."
2015-01-12

    ej medlem längre
Jag minns tillbaka i min ungdoms ljuva sötma, kram, jätte bra
2015-01-12

  Rozsi.kovacs

En härlig ljuv passion
2015-01-12

    ej medlem längre
Berörd av dina ord som smeker.
2015-01-11

    ej medlem längre
Heta ord, heta meningar. Lämnar härliga tankar i sinnet.
2015-01-11

    ej medlem längre
Underbart vacker bokmärker
2015-01-11

  Johan-70
I mina vener brinner nu en hetta från dina ord.

2015-01-10

    ej medlem längre
Wow! Underbart.. Bokmärker
2015-01-10

    Dan Myrbeck
Behövs i vår
oroliga värld!
2015-01-09

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Vackert!
2015-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner klingar i din fina text!
2015-01-09

    Birgersdotter VIP
Vackert och sensuellt
2015-01-09

  the apache kid VIP
just like heaven
2015-01-09

  Lars Hedlin
Underbart i känsla och utförande som en öm smekning i kropp och själ :) kram
2015-01-09

  louisegirl
Härligt sensuell i kärlekens tecken..
2015-01-09

  E.Eriksson
Väldigt het, så att det verkligen bränns när jag läser den. lite smått erotisk <3 :) Väldigt bra skriven!
2015-01-09

    ej medlem längre
En kärleksängel som sprider kärlek och passion - jättefin denna..
2015-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Fin text i kärlekens namn.
2015-01-09

  Teresia Ridell
Brännande hett..,sista raden är extra underbar.. gillas mycket !
2015-01-09

  älvdans
Vackerhet :)
2015-01-09

  Connie
Varm härlig passion!
2015-01-09

  Gisela Nordell
härlig sensuell läsning
som kittlar
2015-01-09

  Gisela Nordell
härlig sensuell läsning
som kittlar
2015-01-09

  ULJO
Blir alldeles betagen av denna vackra kärlekslyrik.
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love