Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


hjärta av sten

en gång huggen
vad är syftet
på väg ner i mörkret
för att möta mörkrets furste
och med den så kallade eliten
som manipulerade mitten
dom diskriminerade människor här
som inte klarade med utan meriter
klart dom vill släppa marknaden fri
och fuckar folks hjärna med sina psykotiska fram steg
men det här samhället förlamar oss 2015
fråga slips herrarna som styr vår kapital och politik




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Antez
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antez