Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUNG

 

Sjung

Genom berg genom dal

Över höjd och djupt i hav

Sjung

Genom märg genom ben

Från lilltån upp till hjärncellen

Sjung

Låt toner ljuda vågor vandra

linda lindra släcka väcka

Sjung

I protest

När du mår som bäst

Sjung

För livet

kärleken

och

glädjen

Sjung

När allt är hemskt

När du mår som sämst

 

Tonerna ur ditt bröst får fara

Genom luften uti rymden

Genom bäckar , sjöar, alla vatten

Nå någon annans rara öra

Dansa in och landa

uti andras själ och hjärta

Lindra oro, lindra smärta

 

Sjung

Människa

Sjung

För allt vad du är värd

Låt det höras ända hit

Och dit

ja över hela vår värld

Så , gammal liksom ung

 

Sjung

 

 Eva Akinvall 2015-01-09

 

 What a wonderful world.. från Playing for Change.. underbar video... (bara klicka)  https://www.youtube.com/watch?v=ddLd0QRf7Vg

 

 colorful%20music%20notes%20clipart




Bunden vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 873 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-09 12:02



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
Underbart, tack för påminnelsen Jättevackert och viktigt, sång är så helande..

2018-09-17

  aol
Ler ja bara sjung,
2015-11-16

  Blomma-Stjärna VIP
iiiiiiiiiinspiiiiiiireraaaandeeeee :-) - jag får ta en danstrudelutt på golvet här!
2015-02-20

  Linda CH VIP
Vilka inspirerande ord! Tack!
2015-01-15

    ej medlem längre
Tack, en mycket positiv text!
2015-01-09

    ej medlem längre
Åh vilken underbart vacker dikt!
Tack för denna ljuspunkt i mörkret!
2015-01-09

    ej medlem längre
Underbart! Sång ger glädje, vi mår bra av musiken! :)
2015-01-09

    ej medlem längre
Upplyftande.Ja,jag får nog gala lite i dag!!!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)