Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig foten helt rotad!

Man lär sig något nytt
och bättre hela tiden...
Om man det vill, ta till...
Men en del säger ju att det stör friden...

Men jag blir ju jätteglad. Behöver inte då
i samma gamla spår kämpa på utan kan göra
något annat då om det blir extra tid över...

Vila eller slå runt mera då, ja röra på sig sägs ju sunt
inte bara kroppen stärks utan också skelettet
och även hjärnans tänk det lyfts av motionen
tänk vad fötter gör för en, bara man på dem rör...

Och det till och med sägs om en sur efter en tur
i vår natur då går surhet på retur...

Vad jag gör?
Går ut en runda!
Vill givetvis få till det glada och det sunda!
Vad skall inte se´n då stunda...
Ett är då säkert: Något helt annorlunda!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-09 12:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra :)
2015-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Härlig livsbejakande text!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt