Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstorm! Akta dig herre!

Snön rasande föll dessvärre...
Då gick han ju ut vännen Sverre!
Försvann ju direkt
först på våren upptäckt...
När Snögubben först då blev smärre...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-09 17:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja just så!
2015-01-11

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt Tänk er För!!
Snöstorm gå inte ut Nu
Kära Du
Då hittar du inte hem
men till våren kom du igen/Kram
2015-01-10

    ADI Nehlin
ojdå, så kan det gå..klurig
2015-01-10

  Johan Strömstedt
Mer av den här varan!
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt