Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De inlåsta

jag fann att vimlet
slutit en kvävande kapsel
omkring mig
att giftet upplöst konturerna
och gjort gränserna oklara

det blev svårare att se
var du började och jag
tog slut

igår var i dag men kanske inte
i år när enskildheterna blev
ett koncentrat som vände sig emot oss

slet i vårt skinn
inifrån och utifrån




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-09 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon