Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem gör vad då?

En del vid ilska argt hoppar
några med eder ilskan toppar
andra resolut
vid ilska tar beslut
nu går jag ner på stan och shoppar...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-09 18:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra formulerat!
2015-01-11

  Irene Åberg
Bästa*Ewa*Britt
Klurig*Fyndig*
Som bara Du kan Briljant
och det är Sannt/Kram
2015-01-10

    ADI Nehlin
fyndig och klurig som vanligt
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt