Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan vågor, sten och sand.

Omvärlden domnar sakta bort,
mina handleder pumpar ut sista historien av mitt liv.

Mina fötter har vandrat sig trötta,
mina sista steg på jorden, har gjort avtryck i sanden,
snart blåser de bort,
precis som min tid på jorden blir de ett minne blott.





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 463 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-10 00:41



Bookmark and Share


  Mia Popiana
Riktigt bra skrivet! Bildspråket i andra strofen ger mig gåshud.
2015-01-19

  Eaglemountains VIP
Berörande text, tankar som tynar bort .... hos någon, som inte längre orkat .... men som finns kvar - i mångas hjärtan ...
2015-01-13

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann