Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig

Krama mig
för värme
Krama mig för trygghet
Krama mig för kärlek
En kram gör så mycket
Ett hopp
en glädje
så mycket vänskap
när du är så nära.




Fri vers (Fri form) av Camillac
Läst 530 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-10 12:14



Bookmark and Share


  bumerang
Nära och fint!!
Som vi vill att det ska va´!!
2015-01-20

  Connie
Så vackert!
2015-01-20

  Daniela I
Sant, fint
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Camillac
Camillac