Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den Höges sång


nous sommes tous Charlie

Skribenten dör,
tidningen tinar bort,
så småningom också du.
Men ett vet jag
som aldrig dör;
de penndrag som skrivits med hjärtans blod.




Bunden vers (Annat versmått) av Bo Lövhalka
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-10 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet om det hemska..
2015-01-10

  Ingrid Trolle
Fin text och kommentar
till de fruktansvärda händelserna
i Paris.
Je suis aussi Charlie
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka