Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagfält

Det som skulle kunna vara kärlek, är tillräckligt för att hålla oss isär.
Jag föreställer mig dig, din nakna hud och ditt tomma hjärta.
Den här staden är ett slagfält, där offren är dina drömmar
och din individualitet.
Förmågan till självbedrägeri kan visa sig vara din enda chans till överlevnad, den dag då det inte finns någonstans kvar att fly.
Det som går att röra vid, existerar.
Och kärleken kommer att äta dig levande.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 455 gånger
Publicerad 2015-01-10 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand