Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bräcklig Repressentation

Du och jag tämjde varandra.
Avnjöt en semester från skräcken
för förlusten av identitet.
Av Integritet och värdighet.
Oklanderligt artiga, välkomnande den vassa klingan,
stod vi kvar som en bild
av någonting ni kunde ha blivit.
En bräcklig repressentation av självförverkligande.
Men vi förlorade någonting värdefullt
då vi inrättade oss i dom mönster som angavs.
Någonting ursprungligt och fundamentalt
slocknade inom oss.
Vissnade, blev skört och livlöst.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-10 16:11



Bookmark and Share


  Bo Lövhalka
Suveränt! Klockren text
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand