Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det smärtsamma...



I det mörka smärtsamma
har jag funnit mig till rätta,
byggt ett bo och funnit ro.




Fri vers av Kattfot
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-10 16:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text!

2015-01-10

  Palett
Om att acceptera, inte kämpa emot det som man inte kan styra över, sann klokskap i dina ord !
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Kattfot
Kattfot