Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration ur Luk. 23:34


Det är en vansinnig värld

Plötsligt
Så kommer
världen
in i mitt vardagsrum
blir ofantligt stor,
skrämmande
hemsk.

Jag tappar fotfästet
faller
famlande.

Gud
då ber jag till dig.
Ber dig förlåta dem
För de vet inte vad de gör.

Amen




Fri vers av Perina
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-10 19:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Perina
Perina