Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
no,ja,,kanske det var sköööönare.....;-)


Ekasuudelma/första kyssen

Vastakeitetty mansikkakiisseli
on kuin eka suudelma
maukkaan tulinen
iäti unohtumaton




Nykokt jordgubbskräm
är som den första kyssen
smakligt eldig
0ch evigt oförglömligt




Fri vers av Ritva
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-10 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva