Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träng







hur kan jag förklara;

krampen i underlivet

vindbyarna som omringar oss

inifrån


tonfall som märgel

och det som aldrig blir av









Fri vers av xilenie
Läst 333 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-10 20:04



Bookmark and Share


  Engel
Ja. Nu går du djupt.
Vackert.
2015-01-31

    Anna B
Så vackert.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

xilenie