Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek

Lågan är tänd, släck den inte.
Men bränn dig inte på elden.




Fri vers (Fri form) av LoDjur
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LoDjur
LoDjur