Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonen med dotter i lektagen. Lånat foto av Tomas Tornevall


Lekar för vuxna

Någon borde se över säkerheten på våra svenska lekplatser

Småbarnens lekar

är alldeles för farliga att syssla med som vuxen

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Connie
Läst 471 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-11 04:36



Bookmark and Share


  Nitwitoddment
Hahaha! Det är helt sant!
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Lek är allvar.
2015-01-12

    ej medlem längre
Haha ja så sant!
2015-01-11

  Ingrid Trolle
Helt klart och vice versa
2015-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
De är ju inte anpassade för vuxna...
fast sen tror ju barnen att man inte kan leka om man är vuxen, så hur ska man kunna bevisa det...:-)
2015-01-11

    ej medlem längre
Hahaha! Precis som med barnsäkra burkar - det är bara barn som kan öppna dem. :P
2015-01-11

  Hans Christian
Ja du Connie. Tack för dagens första skratt! Urkul bild!
2015-01-11

  Annie b'larsson VIP
Äntligen någon som vågar ta bladet från munnen!! Jag har själv varit på några lekplatser och trillat av både gungan och karusellen samt snubblat över leksaker som ligger utspridda precis överallt.
2015-01-11

  Lars Hedlin
;) JA håller med ;)
2015-01-11

  ULJO
Ja det är fullständigt livsfarligt
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie