Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄNTAT MÖTE





Han ansågs vara rastlös och obeslutsam

Kallades Hoppjerka


Han arbetade målmedvetet på sin karriär

Steg ett pinnhål i taget


Förvåningen var stor när han blev deras chef




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2015-01-11 10:18



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Påminner om en diktators karriärväg.
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Ja, det går inte att sitta stilla om
man vill nå toppen!
2015-01-12

  Connie
Tänkvärt det här! Hoppjerka förr var ingen positivt egenskap.
2015-01-12

  Ingrid Trolle
En bild ur det
som vi kallar
det verkliga livet
2015-01-11

  ULJO
Mycket bra skrivet
2015-01-11

  Anya VIP
Jaa det är intressant i dag ska man vara en hoppjerka...annat var det förr.
2015-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Just så...tar man ett steg i taget så är man snart framme...bra text...
2015-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det gå när man arbetar i skymundan för att ta sig uppåt på karriärstegen. Hoppas det ändå blev rätt i slutänden.
2015-01-11

  Stefan Albrektsson
En målmedveten hoppjerka... ja, det går att ta sig fram på alla möjliga (och omöjliga) sätt.
2015-01-11

  louisegirl
Ja, så är det ofta..
Fint förmedlat!
2015-01-11

    ej medlem längre
En underbar text om att vara målmedveten och seriöst inriktad på att uppfylla sina inre behov.

2015-01-11

  Respons VIP
Det som är logiskt för dig blir konstigt för andra. Jag känner igen mig.
2015-01-11

  Lars Hedlin
Bra framfört om hur det kan bli...
2015-01-11

  Michaela Dutius
Ala karriärer är inte spikraka...inlevelsefullt och varmt beskrivet...

2015-01-11

    ej medlem längre
Förvånansvärt, ja, vem kunde tro att detta skulle ske, tänk vad vissa människor missbedömer snabbt, ja fydå..
Sen om det är bra att vara chef eller inte får var och en tycka:)
2015-01-11

  bumerang
Låter som hämtat direkt ur verkliga livet. Fast idag känner jag mest
Tacksamhet över att det finns nån
Som vill arbeta som chef.
2015-01-11

    ej medlem längre
Vissa arbetar i det tysta, och släpper ingen inpå livet..
2015-01-11

  Klara Ord VIP
Så kan det bli när man inte är uppmärksam på vad ens arbetskamrater håller på med!
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP