Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt på vitt...

En tecknarelev från Malmö
visar vitt ark, fröken sa hon är slö...
Nej sa hon ju då
och pekade rakt på
arket med isbjörn och bakgrund snö





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-11 16:43



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Får mig att le brett och tänka på att konsten är fri.....
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt