Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju noll två

Jaha så okej baby
ditt nakna sköte
värmde sig under en
främmande mans täcke
natten till idag

jaha så okej

tåget går ändå till Köpenhamn
imorgon klockan sju noll två

och då ses vi aldrig mer




Fri vers av Henrik Krantz
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-11 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Krantz
Henrik Krantz